Tel:  73 92 11 51
E-post:  post@lille-skansen.no

Nedre Ila 2, 7018 Trondheim

Følg oss på sosiale medier:

  • Facebook
  • Instagram

SELSKAP

Vi tar imot bestillinger for både små og store selskap. For bestilling på mer enn 30 personer holder vi lukket selskap. Dette koster det ingenting ekstra for.

(gjelder ikke i perioden 1/5-30/9) 

For selskap på mellom 10 og 30 stykk holder vi restauranten åpen for andre.

 

Under kan du se av noen av selskapsmenyene som man kan velge i mellom. Ønsker du maten levert hjemme hos deg eller til et annet lokale, gjør vi også det.

Mer informasjon om catering og levering i Trondheim og Trondheimsområdet, ta kontakt!

Selskaps meny i .pdf

Selskapsmenyer

Meny 1

 Meny 1

Blåskjell

Dampet med kokoskrem, rød curry og ingefær

Serveres med aioli og nybakt brød

.

Helstekt indrefile av storfe

fra Trondheim slaktehus

Hjemmelaget bearnaise saus, sopp, bakte tomater, fondant potet.

-

Creme brullè

Bringebær sorbet

 

455,-

 

Meny 2

 

Bakt ishavsrøye

Norske beter, syltet løk

og smørsaus med rogn

-

Kalv fra Røros

Potetkake, ovnsbakt pastinakk, gresskarkrem

Trøffelsaus

-

Sjokoladefondant

krydder kokte plommer, vaniljeis

 

495,-

Meny 3

 

Laksetartar

Avokadokrem, løjrom

-

Fyldig potet- og purreløkssuppe

Serveres med syltet løk, trøffelkrem,

og gressløk olje

-

Smørstekt kveite

Champagne saus, saltbakt løk og beter.

Frostapotet

-

Sesongens ost

Kjeks og tilbehør

-

Baileysmousse

Servert i kjeks, semifreddo med salt karamell

 

4-retter 555,-

5 retter 626,-

 

 

Full Tapas

 

Spansk Tortilla

 

Salat ”Caprese”

 

Confitert kylling med kimchi

 

Skansen ”Poke”

 

Speltlefse med snøfrisk og lime

 

Tigerreker i koriander og habanero

Blåskjell dampet med kokosmelk og rød karri

 

Peppertorsk

 

Kjøttboller i sur-søt relish

 

Perlepotet fra Frosta, vendt i urter

 

Norsk spekemat og ost

 

Parmesan aioli

Hjemmelaget brød

 

425,-

Enkel Tapas

Marinerte Kalamataoliven

Salat "Caprese"

Bakte beter, i nøttesmør

Kylling fra Ytterøy,

vendt i sesam og teriyaki

Ostefat

Albondigas i spicy saus

Småpotet i hvitløk

Aioli

Hjemmelaget brød

285,-

Koldtbord

Reker i chilimajones

Røkt ørret

Grillet kyllingbryst

Hjemmelaget roastbiff 

Norsk spekeskinke

Morrpølse

Saunaskinke

Hjemmelaget potetsalat

Waldorfsalat

Eggerøre

Remulade

Italiensk salat

Aioli

Brød og smør

235,-

Hjemmebakt brød

Priser

Alle menyer må forhåndsbestilles minst 3 dager innen.

Priser er per person.

Minimum per meny er 15 st og hele selskapet må velge samme meny.

Ved avbestilling av selskap må det meldes i fra senest 14 virkedager i forkant.

Fra 14-6 dager i forkant belastes 50% av den bekreftede bestillingen.

Med mindre en 6 dager i forkant belastes 100% av bestillingen.

Alt som bestilles fra selskapsmenyen betraktes som selskap.